Nyheder

Vi bør installere PVC foldedøre i køkkenet i stedet for skydedøre

Vi bør installere pvc foldedøre i stedet for skydedøre i køkkenet.Køkkenet er et sted for madlavning.Vores kinesiske madlavningsvaner er stegning, stegning og stegning, og soden bliver tung.For at undgå spredning af lampesort, som vil påvirke andre rum, vil de fleste installere skillevægge til køkkenet.

Tidligere, når man dekorerer nye huse, vil der blive installeret glasskydedøre i køkkenet, som ikke kun kan isolere lampesort, men også vil ikke påvirke belysningen og permeabiliteten.Den traditionelle glasskydedør har dog mange mangler og er nu forældet.Smarte mennesker installerer foldedøre, som ikke kun er praktiske, men også kan spare plads.

img (3)

Ulemper ved skydedøre

Den traditionelle skydedør åbnes ved at glide gennem sporet på jorden.Banen rager flere centimeter over jorden, hvilket ikke kun er grimt, men også nemt at snuble, hvis man ikke passer på.

Derudover er sporet en rille med åbningen opad, som er let at samle støv, skjule snavs og er meget besværlig at rengøre.

Hvis indersiden af ​​sporet ikke bliver ryddet op eller ofte bliver trampet og deformeret, vil skydedørens skydehjul blive blokeret, hvilket påvirker bekvemmeligheden ved at åbne døren på almindelige tidspunkter.

En anden ulempe er, at skydedøren kun kan åbnes halvt.Det er dømt, at endnu en glasdør ikke kan åbnes, hvilket fylder mere.

NuPVCfoldeskydedøre er populære

Foldedørsskydedøren er, som navnet antyder, et foldedørsblad.Når du åbner døren, skal du bare forsigtigt skubbe den i én retning.

1. Pladsbesparelse

Foldedøren kan folde hvert dørpanel sammen, og kan åbne alle køkkenlåger.I modsætning til den traditionelle glasskydedør kan den kun åbnes halvt og helt, hvilket kan spare mere plads.

2. Lys atmosfære

Fordi foldedøren kan åbne køkkendøren helt, kan den gøre køkkenudsigten mere åben, og effekten er naturligvis mere lys og stemningsfuld.

3. Nem adgang

Foldedøre giver køkkenet mulighed for at skifte fleksibelt mellem lukkede og åbne typer uden at bekymre sig om åbning og lukning.Åbn døren helt, så det er meget praktisk at komme ind og ud eller bære ting.

4. Praktisk rengøring

Fordi foldedøren ikke har noget spor, er der ingen sanitær dødplads på jorden, hvilket er mere praktisk og bekvemt at rengøre.


Indlægstid: Jan-03-2023